Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

„ASEA, az élet víz”

Mi az ASEA?

Megértéséhez, bizonyos dolgokat az immunrendszerünk működéséről tudnunk kell.

Az immunrendszer feladata felkutatni a károsodott sejteket, mely károsodásokat például vírusok vagy baktériumok is okozhatnak. Amint a sérült sejteket felkutatta, megpróbálja kijavítani őket. Néha a sejt már túlságosan károsodott ahhoz, hogy javítható legyen. Optimális esetben ilyenkor a sejt megsemmisíti önmagát és az őt körülvevő egészséges sejtek egy teljesen új, szintén egészséges sejtet állítanak elő a helyére.

A tudósok felfedezték, hogy ezeket a folyamatokat a Redox Jelző Molekulák irányítják.
Ezek a molekulák nélkülözhetetlen szerepet játszanak a sejtek gyógyítást végző folyamataiban, melyekből millió zajlik percenként a szervezetünkben.

Mi a Redox Jelző Molekula?

Ezt az alábbi honlapon található The Genesis filmben így fogalmazzák meg:
"A Redox Jelző az élet minden formájának, funkció központja. A Redox Jelző Molekulák a test minden sejtjén belül alakulnak ki és létfontosságúak az immunrendszer, valamint a sejt helyreállítási és cserefolyamatai számára. Amikor az ember öregszik, a test képessége, e molekulák gyártására csökken- ez az öregedési funkció. Az ASEA a fontos Redox Jelző Molekulák pótló forrását biztosítja, melyeket a test gyárt, és ugyanebben az egyensúlyban, növeli a sejtek egészségét.\”

Ezt a folyamatot mutatja be, nagyon érthetően, ez a kis rajzos film. A termék működésének magyarázata, hogyan segít nekünk meggyógyulni.

Ha valakit esetleg érdekel, hogy hogyan működik, mint üzlet.

Itt találhatóak a fent említett, és más videók, infók a cégről és a termékről magyarul.

Amennyiben kérdése lenne, kérem, írjon egy email-t, vagy hívjon fel telefonon.