Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

Mercsek László vagyok, Budapesten születtem.

1978-ban, Ausztriában dolgoztam, és ott tanultam akupunktúrát, akupresszúrát, reflexológiát.

1988-ban kezdtem, vállalkozóként itthon a reflexológiát alkalmazni.

1991-ben Szőke Lajostól tanultam radiesztéziát.

1992-ben Tudati Technológiát tanultam, és azóta agytrénerként foglalkoztam a betegekkel.

1996-ban Agykontroll, majd Agykontroll ultra tanfolyamokat is elvégeztem

1998-tól együtt dolgoztam, és tartottam előadásokat, a Budai Gyermekkórház Neurózis osztályának doktornőjével. Szülési sérült, tanulási és viselkedészavaros gyerekeknek igyekeztünk segíteni.

Előadásokat tartottunk többek közt, az Országos- és a Budapesti Pedagógiai központokban, a Pető intézetben, vidéki és budapesti óvodákban, nevelési tanácsadó és fejlesztési központokban. Vidéki nevelési központokban tanfolyamokat is tartottunk.

Időközben a REIKI I, II, III/a fokozatokat is megszereztem és magán úton, több irányban is képeztem magam. Főleg betegségek mögött álló, lelki eredetű gondok érdekeltek, különös tekintettel a gyerekekre.

2008-ban találkoztam a NES-technikával, ami véleményem szerint, jelenleg a legmodernebb technika, hogy egészségesek legyünk és maradjunk. Ez a technika összefogja mind azt a tudást, amit a tudomány eddig megismert, beleértve az ősi keleti gyógymódokat.

Nem visz be a testbe csak információt, és ez által emeli az öngyógyító képességünket a legmagasabb szintre.

És ami a lényeg, minden esetben egyénre szabott, mert a beteg mutatja meg, hogy hol kér segítséget a gyógyuláshoz. Segít a méregtelenítésben, és még azoknak a vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak, parazitáknak az eltávolításában is segít, amelyek maradványai megbújva okoznak olyan tüneteket, amiket esetleg csak nagyon nehéz megtalálni. Nagyon sok gyógyíthatatlan betegség esetén is lehetséges a segítség, illetve a gyógyszer nélküli egészségesebb élet. Bizonyos esetekben, összeillesztve az agytréninggel, még hatékonyabbá válik a terápia. Különösen hatékony gyerekek esetében, amikor viselkedési, tanulási, esetleg születési, fejlődési rendellenességről van szó.