Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

Céges szolgáltatások.

Mai világunkban egy cég életében az állandó készenlét, a kreativitás, a fejlődés szükségszerűsége mindennapi követelmény. Aki lemarad, az kimarad. Egy rossz döntés milliós károkat okozhat.

Van még egy nagyon fontos dolog. Mai világunk egy átlag ember számára is nagyon stresszes, hát még egy cég, vállalat, felelős vezetői számára. Az állandó stressz csöndben felőrli belső energiáikat, anélkül, hogy valamit is észre vennének. Egyszer csak lecsap, jön a szívinfarktus, jobbik esetben, csak hosszabb kórházi gyógyulással. Talán még mindenki emlékszik a vasutas sztrájkra, amikor is a vezérigazgató szívinfarktusban meghalt.

A CFR technikával mindez megelőzhető lett volna.

A csúcson maradni csak tökéletes mentális állapotban lehet.

Nyugati cégeknél egyre elterjedtebb a mentális fittség megőrzését szolgáló relaxáló helységek kialakítása, illetve egyes csúcsvezetők saját készülékkel rendelkeznek, hogy bármikor használhassák, akár egy fontos tárgyalás előtt, akár egy repülőn, időzóna átlépést ellensúlyozva.

Azoknak a cégeknek, managereknek, akiket érdekel a lehetőség, segítünk egy relaxáló helység kialakításában, ha szükséges kiképezzük az általuk kijelölt személyt, aki mindenkinek tud majd segíteni.

Vezetőknek tartunk egyéni oktatást, illetve megegyezés esetén, telefonon is adunk állandó tanácsot a megfelelő használathoz.

Az állandó mentális fittség a legjobb befektetés egy ember, de egy cég életében is.

A rendszeres agytréning egyúttal azt is jelenti, hogy alkalmazója sokkal egészségesebb lesz, elkerülik a betegségek, a cég mindig biztosan számíthat a munkájára.

Ráadásul sokkal olcsóbb, és bármikor, bárhová magunkkal vihetjük.

Azok a cégek, ahol az új ötletek, a kreativitás fontos, szintén találhatnak programot a készülékben, aminek segítségével, sokkal több újszerű ötlet vár majd megvalósításra.

Gondoljanak arra, hogy Edison ötleteinek nagy része, meditatív állapotban bukkant fel, szinte kész állapotban.

Várjuk jelentkezésüket telefonon és e-mail-ben is.