Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

CFR Technika alkalmazása felnőtteknél

A technika felhasználása felnőttek esetében nagyon sok lehetőséget biztosít.

Legfontosabb véleményem szerint is a prevenció.

A betegségeket sokkal könnyebb megelőzni, mint gyógyítani. A készülék rendszeres használatával, a napközben összegyűlt stressz információk azonnal feldolgozásra kerülnek, nem gyűlnek össze, és későbbiekben nem okoznak hibát agyunk működésében. Olyan ez, mint azok a számítógépes vírusok, amelyek kezdetben csak lassítják gépünk működését, de később már, akár a teljes összeomláshoz vezethetnek. A negyvenes évektől számítva, az emberre zúduló információ mennyisége napjainkban már több mint a hússzorosára növekedett, tehát agyunk állandóan túl van terhelve. Minden megváltozott, felgyorsult körülöttünk és a környezetünkben meg növekedett elektroszmog, már csak hab a tortán. A minket körülvevő sugárzások még éjszaka is hatnak ránk, zavarva éjszakai pihenésünket. Vannak olyan frekvenciák / pl.: 7,83Hz Shumann rezonancia, a föld rezgése/ amihez az agy, mintegy zenei "A" hanghoz, behangolja magát. Ha ezeket a hangolásokat nem tudja elvégezni, vagy túlterheljük, működésének kényes egyensúlya felborul és megbetegszünk. Ha rendszeresen relaxálunk, akkor biztosítjuk számára a hibák kijavítását, ráadásul képességeink is megsokszorozódnak.

Gyógyulási folyamatok közben.

Ma már bizonyított, hogy amikor az agy az öngyógyító folyamatokat végzi a szervezeten belül, akkor nagyon sok 4Hz. alatti frekvenciát állít elő. / Pl.: 0,5-1 Hz. közötti frekvenciák felelősek bizonyos szívbetegségek, magas vérnyomás, krónikus izomfájdalmak kialakulásáért. Ezeknek a frekvenciáknak ismételt megtanulásával hozzájárulhatunk a gyógyuláshoz.

Bizonyos frekvenciák alkalmazása esetén nagymértékben növelhető a műtétek sikere, utána gyorsabban gyógyul a beteg. Erre vonatkozóan Magyarországon fogászati műtéteknél végeztek sikeres vizsgálatokat.

Minden betegség egy, először az agyban keletkezett, hibából indul ki. Tehát ha egyidejűleg ott is javítjuk a hibákat, mobilizáljuk öngyógyító képességünket, a gyógyulás sokkal eredményesebb lesz.

Terhesség alatt, felkészülés a szülésre.

A terhesség alatt az anyát ért stressz fokozza a tesztoszteron nevű hormon termelődését. A legújabb kutatások szerint ez káros a baba kommunikációs és tanulási képességeinek kialakulása szempontjából, esetenként akár autizmus is kialakulhat. Fokozódhat a szüléskor fellépő komplikáció esélye is. Az utolsó időszakban alkalmazva jelentősen csökkenthető a szülési fájdalom. A tartós relaxált állapotban az anya könnyebben tágul, lazább lesz, és így jelentősen lerövidülhet a szülőcsatornában töltött idő, csökken a gyerekre veszélyes oxigén hiányos állapot.

Sok esetben lehetne segíteni a meddő nőknek is. Ha először megpróbálnánk az alap hibát kijavítani, akkor, ha még szükséges, a későbbi művi beavatkozás is eredményesebb lehet.

Rehabilitáció.

Sérülések, balesetek, különösen gerincsérülések esetén mindig létrejön hiba, blokk az agyban is. Bizonyos területek blokkolódnak, gerincsérüléseknél idegpálya is károsodik. Ezeket a blokkokat oldva, az öngyógyító folyamatokat gyorsítva eredményesebb lehet a gyógyulás. Gerincsérülteknél a rendszeres ingerek hatására az agy elkezdi az új idegpályák kiépítését. Jelenleg három gerincsérültnél folyik a kezelés. A visszajelzések alapján feltételezhetjük, hogy az életminőségük nagymértékben javulni fog, és fenn áll a lehetősége, hogy ismét tudjanak járni. Két Little-kóros hölgy alkalmazza a módszert. Javulásuk megdöbbentő. Egyikük már másfél éve alkalmazza, egyensúly érzete visszatért, mozgása stabilabb, tartása jelentősen javult. Saját beszámolóját a siker rovatban olvashatják.

A CFR technika mellett szól az is, hogy a kórházi kezelések ideje rövidül, a gyógyítás eredményesebb lesz. Ha a kezelt személy saját készüléket vesz, egy tréner irányításával otthon egyedül is használhatja. Mellékesen a családtagoknak megfelelő edzéstervet felállítva, az egész család egészségi állapota javítható, karbantartható.

Tanulás segítése.

Felnőtt fejjel nehéz ismét nekiállni újból a tanulásnak, nyelvtanulásnak, pedig mai világunk kihívásaira, csak saját magunk folyamatos képzésével válaszolhatunk. Hogy képesek legyünk tanulni, ahhoz agyunkat ismét mozgósítani kell. A készülék programjai nagymértékben segítik, hogy ismét tanulhassunk. Egyes programok kifejezetten a nyelvtanulást segítik. A technika, a megvásárolható nyelvanyagokkal együtt, azoknak is lehetővé teszi egy idegen nyelv elsajátítását, akiknek idáig ez nem sikerült.