Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

Gyógyturizmus

Magyarország nagyon sok adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy Európában egyedülálló lehetőségeit kihasználva, központi szerepet játsszon, mint fogadó ország a gyógyturizmusban. Már jelenleg is jelentős forgalom tapasztalható a fogászati és a plasztikai sebészet területén, illetve a különböző gyógyfürdőknél.

Ugyanakkor, egész Európában gond például, hogy gerincsérülteknek nincs olyan lehetőségük, ahol az általánostól eltérő lehetőségeket biztosítanának annak érdekében, hogy nagyobb esélyt kapjanak a talpra álláshoz (értsd, ismét járni tudjanak). Továbbá, sok szülési sérült gyereknek adhatnánk lehetőséget, hogy jobban fejlődjön, ráadásul úgy, hogy a költségeket más országok egészség-biztosítója állná. Már akad rá példa: a Pethő intézetbe Angliából hoznak ide gyerekeket, de számuk még csekély. Ezen kívül természetesen más fejlődési rendellenességek is felvállalhatók.

Mi az, ami újszerű lenne a jelenlegihez képest?

A CFR. technika minden egyéb kezelés mellé beilleszthető, azok hatásfokát nagymértékben fokozza, és olyan eredmények is elérhetőek vele, ami az egyéb módszerekkel nem. És ez az, ami újszerű, a különböző betegségek megközelítése. A módszer sokkal közelebb áll az egészséges ember működéséhez, mint bármely más módszer. Tudom, most sokan felkapják a fejüket, de gondoljunk csak bele, nem az a legjobb módszer, amikor a saját öngyógyító képességünket fokozzuk? Agyunk mindig tökéletesen akar működni.

Agyunk nem önmagáért létezik, hanem azért, hogy Mi tökéletesen működjünk.

Az elérhető eredmények, a hatékonyabb gyógyulások, az újszerű gondolkodás a betegségekről újabb betegeket vonzanak, ami országunk hírét is növeli.

Egy kizáró tényező van csak, ha valaki epilepsziás. Ugyanakkor elmondható, hogy a legújabb fejlesztésű készülékek fényterhelése jóval kisebb, mint a régebbieké volt, és ebből kifolyólag az epilepsziások 40-60%-nál nem vált ki reakciót. Ez további lehetőséget jelent az ő részükre is.

Egész Európában növekszik a kábítószer fogyasztás. Már nálunk is van speciális intézmény, hogy a jobb módúaknak segítsen a leszokásban. Mint tudjuk a kábítószerek súlyos elváltozást, idéznek elő az agyban. Leszoktatáskor a legnagyobb gond ezeknek az elváltozásoknak a helyreállítása, bizonyos anyagok termelődésének az újbóli beindítása. Sok esetben nem is sikerül, vagy nem elégséges és a páciens visszaesik. A CFR technikával ezeknek a folyamatoknak nagy része beindítható. Az esetleg elhalt idegpályák újra épülnek, nagyobb esélyt adva a gyógyulásnak, a függőségtől való megszabadulásnak, ugyanakkor nagy segítséget jelent a velük foglalkozó orvosoknak, pszichológusoknak is.

A depresszió, a szezonális depresszió szintén olyan terület, ahol óriási lehetőség nyílik a segítségre. A gyógyszeres kezelések nem mindig segítenek. A CFR. technika új lehetőséget biztosít ezen a területen is.

Magyarországi gyógyszállók, gyógyfürdők, wellness központok már jelenleg is elég széleskörű szolgáltatásokat nyújtanak.

A CFR technika alkalmazásával a szolgáltatási körük bővülhetne, új beteg és vendégkört vonzanának magukhoz.

További lehetőségekről telefonon, e-mailben, vagy személyesen is érdeklődhetnek.