Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

Készülékek

A készülékek bemutatása:

A fény-hang készülékek három fő részből állnak.

A speciális szemüveg parányi izzói, illetve LED-jei, fény formájában közlik az információt agyunkkal. A világon egyedül álló "Omniscrin Tru-Vu" szemüveg lehetővé teszi, hogy egy szemen belül a két látótéren keresztül, különböző frekvenciákkal stimuláljuk agyunkat. A világszabadalomnak számító "Soft Off" technika, a programok végén a relaxáló személyt szelíden hozza vissza éber állapotba.

A fejhallgató 100-400 Hz-es hangokkal segíti elő, a megcélzott tudatállapot elérését.

A computer rész kezelő gombok segítségével vezérelhető, mind a program beállításánál, mind a menet közbeni személyes beállításoknál.

A készülék programjai mind a négy agyhullám tartományt képesek 0,5-24 Hz között aktivizálni. A stimulációs lehetőségek egyéni beállításai, rendkívül széles variációt engednek. Öt különböző módot alkalmaznak, a fény és hang stimulációk különböző kombinációjában, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban megfelelő érzékszervi ingerhatást.

A programok mellé külső forrásból zenét is csatlakoztathatunk kellemesebbé téve a programokat. Ugyanilyen módon nyelvoktató programot is csatlakoztathatunk a készülékhez, és így sokkal hatékonyabb lesz a nyelvtanulás.

A beépített fényorgona kedvenc zenénkre fényjátékot készít, különleges élménnyel gazdagítva a zenehallgatást.

Az agytréner készüléket a kanadai Mind Alive Inc. Cég gyártja. A készülékbe kerülő programokat, több éves, humán kísérletek alapján fejlesztik ki. Ezek a programok valójában nem kezelések, inkább leckék, újra tanulások, agyunk lehetőségeinek újra élesztéséhez, jobb kihasználásához. A cégről többet a www.mindalive.com honlapon tudhat meg.

A készülékekre két éves magyarországi garancia van.

Készülék típusok: