Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

NES terápia

A NES terápia kidolgozását, az ausztrál Dr. Peter Fraser-nek köszönhetjük, aki 30 éves tanulás és kutatás után, 2005-ben hozta nyilvánosságra ezt az úttörő technológiát. Harry Massey-nek, a Nutri-Energetics System (NES) vezérigazgatójának, pedig a HBF (testmező) elmélet alkalmazhatóságának kidolgozását és a számítógépes technológiát köszönhetjük, melynek segítségével a testmező szkennelhető.

A NES terápia nem tünetekből kiinduló megközelítés, hanem olyan holisztikus módszer, melynek célja a test harmonizálása a jó közérzet és az egészséges állapot elérése érdekében.

A NES terápia célja, hogy helyreállítsa az emberi testmező egységét és támogassa az ember testében rejlő természetes öngyógyító képességet kémiai, fizikai, szellemi, érzelmi és információs szinten egyaránt.

A rendszer működése biofizikai felfedezéseken alapul. Biofizikai kutatások igazolták, hogy az ember, nem csak kémiai alapokon működik.

A kvantumelméletben minden energia, és ezen az alapon nyugszik a NES terápia is. A NES terápia kvantumdinamikai alapokon egyesíti a fizikát és a biológiát.

Minden élő szervezet atomokból áll. A biofizikusok, méréseik eredményét kiterjesztették a biológiai szervezetekre. Rájöttek, hogy az atomok állóhullámok információátvitelével hozzák létre, az élet létfontosságú összetevőit.

A kutatások egy információ alapú bio-mező létezését igazolták, ezt emberi testmezőnek nevezték el. (Angolul: Human Body Field, HBF.)

A testmező intelligens, strukturált és a szervezet legfőbb ellenőrző mechanizmusaként működik.

A NES mérés lehetővé teszi a kémiai, biológiai, mentális, érzelmi, emlékezeti és energetikai információt hordozó emberi testmező vizsgálatát, kijavítását, és ez által, az öngyógyító képesség növelését. Az emberi testmező tökéletes kapcsolatot teremt a test különböző funkciói között, és ezt információátvitelen keresztül valósítja meg. Az emberi testmező integrálja, szabályozza és koordinálja az élő, tudatos szervezet minden területét. Ezeknek a területeknek mindegyikének léteznie kell, egyiket sem lehet kihagyni.

Ha a testmező struktúrája torzul, a szabályozó és koordináló működések károsodnak, és a személy jóléte romlik, ez különböző típusú tünetekhez, betegségekhez vezethet. A testmező számos okból torzulhat, ilyenek a toxinok (vegyi méreganyagok), érzelmek, fizikai trauma, mentális sokk, elektromágneses szennyezés, és a geopatikus stressz is. Információt kapunk az energetikai blokkokról, legfőbb szerveink működéséről, érzelmi állapotunkról, táplálkozásunkról, anyagcserénkről, csontozatunkról, és hogy milyen mikroorganizmusok akadályozzák a helyes működést. Továbbá képet kapunk a környezeti ártalmakról, mérgekről, elektroszmog fajtájáról, allergiáról, vitamin, és ásványanyag hiányokról. Ha a testmező integritása helyreállítható, a szervezet öngyógyító ereje megerősödik, és a toxinokat ki tudja választani. A Nutri-Energetics program segítségével megmérhető a legfőbb ellenőrző mechanizmus, a testmező, diszharmóniái azonosíthatóak lesznek, és meghatározhatóak, a HBF megfelelő működésének visszaállításához szükséges, testmező korrigáló szerek is, az un. NES terápiás Info-cseppek. Ezek az információs cseppek, a szervezet veleszületett öngyógyító képességét állítják helyre, hogy természetes úton jöjjön létre pozitív változás a fizikai, mentális és emocionális szinteken.

Óriási előnye a rendszernek, hogy teljesen személyre szabott, ugyanis, ugyanannak a betegségnek lehetnek teljesen más kiváltó okai. A mérés megmutatja, hogy az illető testmezője, hol kér segítséget a hibák kijavításához. A NES rendszer másik nagy előnye, hogy NONINVAZIV, azaz testi beavatkozás nélküli. A gyógyítást mindenkinek a saját öngyógyító képessége fogja elvégezni, a helyreállított testmező információi alapján.

A cseppek összetétele: víz, információval kódolt ásványi kolloid és tartósítószerként 5% alkohol. A kódolt információk közvetlenül a testmezőre hatnak, és így annak zavarait távolítják el, helyreállítva az energetikai információs utakat. Ezek a cseppek minden egyéb kezeléssel (pl. akupunktúra, homeopátia, táplálék-kiegészítők, stb.) együtt alkalmazhatók, sőt, mivel helyreállítják a rendszert, megnövelik például a vitaminok, táplálék-kiegészítők felszívódását. Semmilyen káros mellékhatása nincs, viszont átmenetileg kellemetlen közérzet, tünet léphet fel. Ez természetes, hiszen komoly méregtelenítés folyik, és ez eleinte rosszabbodással járhat, de ez a javulás gyógyulás jele, az, hogy energiarendszerünk reagál és igyekszik eltávolítani szervezetünkből a méreganyagokat.

NES terápia nagyon jól alkalmazható mindenféle betegség esetén, ahol a szervet energetikai rendszere nem szenvedett maradandó, vissza nem fordítható károsodást. Az egyéb kezelések mellett, rákos betegeknél is alkalmazható, nagymértékben segítve a gyógyulási folyamatot, mivel a meghibásodott öngyógyító rendszer kijavításra, kerül. Ezután maga is segíti a gyógyulási folyamatot. Az Info-cseppek valójában megteremtik a feltételeket az öngyógyításhoz, amit egy meghibásodott testmező nem tud elvégezni.

A NES cseppek szedése a következő előnyökkel járhat, ha megelőzés céljából alkalmazzuk:

 • Javul az egészségi állapot
 • Az immunrendszerünk megerősödik.
 • Javul, mélyebbé válik az alvás.
 • Nő az energiaszint. Javul az emésztés.
 • Javul a bőr állapota.
 • A fájdalmak csökkennek.
 • Javul a vércukor szabályozás.
 • Tisztul a gondolkodás.
 • Az érzelmek kiegyensúlyozottá válnak.
 • A stresszel szembeni tűrőképesség nő.
 • Csökken a vérnyomás

A NES terápia kiegészíthető még egy kiváló méregtelenítő készítménnyel, ami ellentétben más készítményekkel, már információval is el van látva, hogy még hatékonyabb legyen.