Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

StemDetox

A méregtelenítés lassítani tudja a sejtek öregedési folyamatát, csökkenti a betegségek előfordulási gyakoriságát. A StemDetox-ban levő természetes összetevők hatékonyak a szervezet bakteriális, vírusos, gombás valamint parazitás megbetegedéseiben. Támogatja a szívműködést és keringést, és testsúly csökkentő hatása is van.

A StemDetox hét csatornán a máj, a tüdő, a vastagbél, a vese, a bőr valamint a vér és nyirokkeringés szintjein biztosítja a sejt szintű méregtelenítést.

A nehézfémek (higany, ólom stb.) megbénítják a fehérvérsejtekben levő myeloperoxidase enzimet, mely a Candida gomba elleni védekezéshez szükséges lenne. Így érthető miért nehéz megszabadulni a gombás fertőzésektől, nehézfém terheltség fennállása esetében.

A StemDetox nemcsak a nehézfémek, kiürítését segíti, hanem közvetlen gombaellenes összetevőket is tartalmaz (grapefruit mag kivonat, fokhagyma, vad oregano olaj, serrapeptase enzim).

Egy svájci tanulmány rámutatott, hogy a toxikus nehézfémektől megszabadult személyek közül 90%-al kevesebben haltak meg rákos megbetegedésben, mint a kontroll csoportba tartozók. (18 éves nyomon követés alapján).

A szív és keringési betegségekben is kifejezett pozitív hatás tapasztalható, a by-pass műtétek sokszor elkerülhetővé váltak. Javítja a capilláris keringést.

A StemDetox az első olyan méregtelenítő, mely systemás enzimet is tartalmaz (serrapeptase). Ez egy olyan proteolyticus enzim, mely hatékonyabbá teszi a méregtelenítést, csökkenti a gyulladásokat, segít feloldani az érelzáródásokat, hegszöveteket, visszérgyulladást csökkenti, fibrosis ellen véd.

A systemás enzimek a méregtelenítésnél jelentkező mellékhatásokat is csökkentik.(Herxheimer reakciót)

Amikor a szervezet nem tudja kiválasztani a toxikus anyagokat gyakran a zsírsejtekben, tárolja. Hirtelen fogyás esetén, a rossz közérzet a zsírszövetből felszabaduló méreganyag hatására vezethető vissza. A StemDetox olyan egyedülálló készítmény, mely a zsírsejtekből képes eltávolítani méreganyagot. Az is egy fontos újdonság, hogy a készítményben levő speciális összetevők, a méregtelenítéskor keringésben kerülő, idegrendszert károsító anyagok hatását kivédik. A méregtelenítés mindig energia igényes folyamat, a mitokondriumok felelnek a sejt energia ellátásáért, a StemDetox-ban levő CoQ-10 támogatja ezt a folyamatot.

A StemDetox, a csontvelő tehermentesítése által, kissé megemeli az őssejtek számát a vérben (bár messze nem olyan mértékben, mint egy speciálisan ebből a célból kifejlesztett készítmény) s ez az egyik hosszú távú hatása.

Nem elhanyagolható kiváló, vírus, gomba és parazitaellenes hatása sem. A gombák, paraziták toxintermelése tovább ronthatja a szervezet állapotát. Manapság már széles körben ismert, hogy a gyomorfekélyt okozhatja baktérium (Helicobacter pylori).

De kevésbé ismert az a tény, hogy pl.: Chlamydia pneumoniae szívbetegséget tud előidézni, s gyakran kimutatható szívinfarktusban is. Továbbá egy vizsgálatban 19 Alzheimer kóros betegből, 17-ben Chlamydia fertőzést találtak.

Ismert tény az is, hogy a Hepatitis B és C májrákot, a herpes vírus Kaposi sarcomat tud előidézni. A sclerosis multiplex pathogenezisében is fertőző kórokozóra utalhat, az a tény, hogy egy gócpontból, hullám- szerűen terjed. Újabban a Crohn-betegség hátterében is gombafertőzést gyanítanak (Saccharomyces Cerevisiae).

A II-es típusú cukorbetegség is látványosan javul a toxikus nehézfémek kivezetése következtében csökkenő gomba koncentráció hatására, természetesen fontos a cukormentes és a csökkentett búza (gluten) mentes diéta (búzával sok aflatoxin is bejut a szervezetbe).

Az Új Kórokozók Teóriája(New Germ Theory) szerint továbbra is a kórokozók játsszák az egyik legnagyobb szerepet világszerte a szívbetegségtől kezdve az Alzheimer kóron és cukorbetegségen át a sclerosis multiplexig.