Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

Tanfolyamok, előadások.

Tanfolyamok:

Kétféle tanfolyamra lehet jelentkezni. Mindkét esetben rendelkezni kell saját készülékkel.

Az egyik, egy egynapos, általános felhasználói, a készülék működését, lehetőségeit ismertető tanfolyam. A készülék használata családon belül.

A másik pedig kétszer kétnapos tanfolyam. A készülék használatának mélyebb megismerését szolgálja. A kibővített tanfolyam célja, hogy olyan személyeket képezzen, akik a későbbiekben szeretnék az agytréninget másoknál is alkalmazni.

Elsősorban pedagógusoknak, fejlesztő pedagógusoknak, logopédusoknak, pszichológusoknak, orvosoknak, gyermekorvosoknak, konduktoroknak, védőnőknek és óvónők figyelmébe ajánljuk.

A tanfolyamon ismertetésre kerül, hogy hogyan illeszthető saját tevékenységi körükbe az agytréning, úgy, hogy a fejlesztés, gyógyítás sokkal hatékonyabb legyen.

Pedagógusok, logopédusok, fejlesztő pedagógusok, óvónők számára elmondjuk, hogyan tehetik hatékonyabbá a gyengébb képességű gyerekeket, hogyan segíthetnek a tanulási zavarokkal küzdő gyerekeknek illetve, hogyan lesz hatékonyabb a nyelvoktatás az iskolában.

Gyermekorvosok, konduktorok, védőnők a terhesség alatt, illetve szüléskor sérült gyerekeknél történő alkalmazás lehetőségeit ismerhetik meg, több esélyt adva a sikeresebb gyógyuláshoz, hatékonyabbá téve munkájukat.

Orvosok tájékozódhatnak azokról a lehetőségekről, amik a beteg gyorsabb hatékonyabb gyógyítását segítik, sikeresebbé tehetnek egy-egy műtétet és az azt követő gyógyulási folyamatot.

Szülő nőknek segíthetnek, hogy kevésbé fájdalmas és komplikációtól mentes legyen a szülés.

Mindkét esetben kellő számú jelentkező esetén indítjuk el a tanfolyamokat.

Előadások:

Bemutató, ismertető előadásokat tartunk felkérésre az ország egész területén.

Ajánljuk iskoláknak, nevelési tanácsadóknak, fejlesztő központoknak, mentális kommunikációs fejlesztő központoknak, nyelvi kommunikációs központoknak és olyan kórházaknak, akik hatékonyabbá szeretnék tenni a gyógyítást.

Az egynapos bemutató előadás során lehetőség van a készülékek kipróbálására, ami nagymértékben hozzájárul az agytréning megértéséhez.

Továbbá lehetőség van szakmai kérdések megbeszélésére, egyéni problémák felvetésére is.

Mind a tanfolyamokról, mind az előadásokról részletesebben telefonon lehet érdeklődni.