Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

Teljesítménynövelés

Teljesítő képességünket mind fizikai, mind mentális szinten, elsősorban agyunk működése határozza meg. Gondoljuk csak át, hogy vészhelyzetben milyen különleges teljesítményekre vagyunk képesek, pillanatnyi fizikai, szellemi állapotunktól függetlenül.

Hogy hogyan működünk, azt agyunk működése határozza meg. Az ott keletkezet hibák felelősek úgy a betegségeinkért, mint bármely más gondjainkért.

Vezető nyugati társadalmakban már rájöttek, hogy egy adott pillanat hibás döntése dollár milliókat jelenthet. Nagyon sok cég, a top managerek részére, napközben is biztosít relaxálási lehetőséget, így biztosítva, hogy meghatározó tárgyalások előtt mentálisan sokkal jobb állapotban legyenek.

Ugyanezt használják sportolók esetében is. Edzések után a sokkal hatékonyabb beépülést, versenyek során a leggyorsabb regenerálódást, legintenzívebb pihenést lehet biztosítani agytréninggel.

Betegségek esetén első sorban a prevencióra, a megelőzésre tenném a hangsúlyt. Minden betegséget először megelőz egy hiba az agyban. Ez rendszerint túlterhelés, tartós stressz miatt alakul ki. Ha ezeket rendszeresen ellensúlyoznánk relaxálással, biztosítva az agynak a regenerálódást, nagy valószínűséggel nem betegednénk meg, és sokkal jobban tudnánk tolerálni a környezeti terhelést is. Már fennálló betegség esetén, mobilizálni tudjuk agyunk öngyógyító képességét, a különböző célzott frekvenciájú programok segítségével. Ez a technika minden egyéb gyógyító, fejlesztő módszer mellé beilleszthető, azok hatékonyságát nagymértékben növeli. Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy sokszor még olyan esetben is segíthet, amikor is a modern orvoslás nem tud segíteni. Egy-két ilyen esetet a sikereink alcímnél lehet elolvasni.

Itt is szeretném megemlíteni a tanulási és nyelvtanulási képességek fokozását. Ma országunk lakosságának csak kb. 8-10%-a beszél idegen nyelven, Romániában ez az arány jóval magasabb. Amikor belépnek ők is az unióba, elveszítjük velük szemben az összes előnyünket. Nagyon sokan próbálkoznak, rengeteg pénzt áldozva a nyelvtanulásra, de mivel "nem fog az agyuk" idővel feladják. Nekik is megoldást jelenthet a CFR technika alkalmazása.

A munkanélküliség leküzdésében is segíthet a technika. Nagyon sok ember munkája elvesztése után mentálisan leépül. Magyarországon egy 5 éves Phare program keretében, nagy sikereket értek el munkájukat elvesztett embereknél. A tréningek során az emberek bizakodóbbak lettek, és sokan ismét munkát kerestek és találtak, ezzel is csökkentve államunk kiadásait.

Hasonló programokat szervezőknek segítünk, hogy módszerünkkel, sokkal eredményesebbek legyenek ők is, és a hozzájuk fordulók is.