Ma 2022. 6. 27, hétfő, László napja van.
Holnap Levente, Irén napja lesz.

Tesztkészítés, agytréning kezelés

Telefonon történt időpont egyeztetés után a hozzánk fordulóknál tesztprogramot futtatunk le. A készülék programjának futása során, agyunk különböző színekkel válaszol a frekvencia függvényében. Ezek a színválaszok, pillanatnyi állapotunkat tükrözik és esetenként már korai stádiumban is, jelzik a hibákat. Utalhatnak napi gondjainkra, lelki problémáinkra is, amit nem tudunk feldolgozni. Az időben észrevett ilyen kis hibák, könnyen javíthatóak, de ha már betegség alakult ki, akkor az egyéb gyógyítások mellett, lényeges, hogy ezek kijavításra kerüljenek, mert csak akkor lesz teljes a gyógyulás.

A teszt után megbeszéljük a további teendőket. A kisebb hibák pár hét alatt kijavíthatóak / az agynak időre van szüksége, hogy a programok információit ismét megtanulja, beépítse és kijavítsa saját hibáit/. Ezekben az esetekben is legalább 72 órán belül alkalmazni kell a programokat, mert csak akkor rögzíti az agy a tanultakat.

Komolyabb esetekben naponta kell alkalmazni. Ebben az esetben már javasoljuk valamelyik készülék megvételét. Ekkor, otthon saját maga használhatja mindenki a készüléket, természetesen a tréner által megadott programokkal, és időpontokban. Ilyen esetben 2-4 hetente a trénerrel közösen lehet megbeszélni a haladást, illetve ha szükséges, ő módosítja az edzés tervet. Ennek a verziónak az egyik előnye, hogy naponta akár többször is lehet használni a készüléket, gyorsabb a haladás, ami egy súlyos betegség esetén nagyon fontos lehet. Másik előny, hogy tapasztalatunk szerint, egy családban másnak is szüksége van a tréningre, nem csak a betegnek. Ezáltal nő a készülék kihasználtsága, hamarabb megtérül az ára, hosszú távon pedig, egy család tartós egészségét szolgálja.